Vilkår

Ved kjøp av pass får man tilgang til alle spørsmål i valgt klasse.

Både ved kjøp via SMS og kredittkort blir kundens tilgang til siden knyttet til angitt og verifisert mobilnummeret. Innloggingsinformasjon må ikke gis til andre da vedkommende kan kjøpe flere pass via registrert mobilnummer.

Det er bare én person som kan bruke et pass og testene kan brukes fra én nettleser (PC) om gangen. For å forhindre misbruk er tilgangen også begrenset til enten: 1 nettleser/browser på 2 forskjellige pc-er (eller nettbrett), samt 1 mobiltelefon, eller 2 forskjellige nettlesere/browsere på 1 pc (eller nettbrett), samt 1 mobiltelefon.

Alle priser er i norske kroner og inkluderer merverdiavgift.

Betaling med kredittkort

Lime Green Digital AS er ansvarlig for alle transaksjoner som gjøres via Teori24.no sine nettsider.
Teori24.no lagrer ingen kortinformasjon. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør Nets.
De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PSI Level 1-sertifisert.

Informasjonskapsler/cookies

Teori24.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies), som de fleste andre nettsteder, og i henhold til norsk lovgivning. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne.

Teori24.no bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige og for å kunne yte bedre kundeservice.

Informasjon som lagres

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke nettsiden Teori24.no samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Teori24.no leveres av

Lime Green Digital AS
Postboks 355
0101 Oslo
Kundesupport
support@teori24.no