Kundeservice

Du kan kjøpe tilgang til Teori24 på SMS og med Vipps.

Det er noen få mobiloperatører som ikke tilbyr betaling via mobilen, f.eks. Lyca Mobile. For å kjøpe tilgang, bruk Vipps eller hør med noen i familien som bruker en annen mobiloperatør.

I noen sjeldne tilfeller kan det være problemer i mobilnettet eller hos mobiloperatøren slik at betaling ikke kan gjennomføres med en gang. Prøv igjen etter en liten stund eller bruk Vipps.

Mobilnummeret ditt er også brukernavnet ditt! Har du glemt passordet ditt, klikk på "Glemt passord?" på «logg inn»-siden.

Et pass kan kun benyttes av en person og testene kan bare brukes fra én nettleser om gangen. Hvis systemet vårt oppdager at et pass blir brukt fra flere steder eller datamaskiner, blir tilgangen sperret inntil kunden henvender seg til kundeservice. Tilgangen blir da evt gjenopprettet.

Husk: hvis du deler passet ditt med andre, kan disse personene misbruke din konto og kjøpe flere pass på din regning.

Våre tester er basert på samme læreplan som Statens vegvesen legger til grunn for sine oppgaver.

Vi får regelmessig inn nye spørsmål som blir kvalitetssikret før de legges inn i systemet.

Hvis du mener at du har funnet en innholdsfeil i en oppgave, er det fint om du sender oss en melding. Vi sjekker oppgaven og gir deg tilbakemelding.

Din trafikklærer kan teorien best. Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt med han. Vi yter først og fremst teknisk support.

Still spørsmål